top of page
  • Skribentens bildLidia Sandor

Upptäck Skönheten med Permanent Makeup på Läpparna - Utbildning med Lidia Sandor

Datum: 29-30/1

Erbjudande: 20% rabatt

Utbildare: Lidia SandorVill du ta din skönhet till nästa nivå och lära dig konsten att skapa perfekta läppar?

Då är utbildning i Permanent Makeup för läppar den ultimata möjligheten för dig!


Jag - Lidia Sandor, är en framstående professionell hudterapeut med över tio års erfarenhet inom skönhetsbranschen, jag är stolt över att erbjuda en unik utbildning inom kosmetisk tatuering för läppar. Som den första utbildaren i Sverige för M ACADEMY, med specialisering inom moderna tekniker, är jag känd för att leverera resultat i toppklass till mina kunder.


Varför välja Permanent Makeup Utbildning för Läppar?

1. Unika och Moderna Tekniker: Jag Lidia har genomgått utbildningar hos både "M ACADEMY" och "PHI ACADEMY", vilket gör mig till en expert inom kosmetiska tatueringar och tatueringsborttagning med unika och moderna tekniker.


2. Professionell Erfarenhet: Med över tio års erfarenhet inom skönhetsbranschen kan du vara säker på att du får utbildning av högsta kvalitet och relevans för dagens krav och trender.


3. Phibrows Kvalitet: Jag använder produkter från Phibrows, kända för sin överlägsna kvalitet och effektivitet. Detta säkerställer att du lär dig och arbetar med de bästa produkterna på marknaden.


4. Högsta Standard och Säkerhet: Jag Lidia är stolt över att vara godkänd av Miljö och Hälsa samt att följa Socialstyrelsens föreskrifter. Du kan vara trygg med att din utbildning håller högsta standard och säkerhet.


5. Personlig Support: Jag är öppen för frågor och funderingar. Du är alltid välkommen att kontakta mig via telefon för personlig support och rådgivning.


Specialerbjudande - 20% Rabatt!

Anmäl dig till Permanent Makeup Utbildning för Läppar den 29-30 januari och dra nytta av det exklusiva erbjudandet om 20% rabatt. Ta det första steget mot att behärska konsten att skapa vackra och hållbara läppar.
Permanent Makeup Läppar, Av Lidia Sandor i Malmö
Permanent Makeup Läppar av Lidia Sandor - Lidia Beauty Clinic


Kontakta mig idag för att säkra din plats och börja din resa mot att förvandla skönhet med professionell Permanent Makeup!


Telefon: +46 70 488 48 92​Comments


bottom of page