top of page
  • Skribentens bildLidia Sandor

Utbildning Powder Lips, Malmö


Jag är stolt över att dela med mig av en fantastisk prestation från en av mina elever som nyligen avslutade sin utbildning i powder lips tatuering här i Malmö. Under två intensiva dagar arbetade vi tillsammans för att fördjupa oss i teckniken med Powder Lips.


Utbildning i kosmetisk tatuering i Malmö
Utbildning i kosmetisk tatuering

Vår utbildning fokuserar starkt på praktiska färdigheter och att skapa en bra grund för att eleverna ska känna sig säkra när de tar sina första steg som professionella inom branschen. Min elev tog till sig varje nytt koncept och var engagerad genom hela processen. Det är alltid en glädje att se ens elever växa och utvecklas så snabbt.


Som lärare är min roll inte bara att undervisa utan också att stödja mina elever även efter avslutad utbildning. Jag är här för att erbjuda vägledning, svara på frågor och stötta dem på deras resa mot framgång. Att se dem lyckas är min största belöning och jag ser fram emot att följa deras fortsatta framsteg.


För alla som funderar på att ta steget in i världen av powder lips tatuering, vill jag uppmuntra er att följa era drömmar och investera i er utbildning. Det är en resa som kan vara krävande men också otroligt givande.

Ta chansen att lära av de bästa och se vart det kan ta er!コメント


bottom of page