top of page
  • Skribentens bildLidia Sandor

NYHET! Scalp Micropigmentation Utbildning, Malmö.

Ta ditt nästa karriärsteg inom SMP med ScalpStudio Sweden! 🖋️🌟


Vi har en spännande nyhet att dela med er - det är dags att ta nästa steg i din karriär inom den mest snabbväxande branschen i världen! ScalpStudio Sweden, Sveriges största studio inom Scalp Micropigmentation (SMP), erbjuder en unik möjlighet till utbildning för alla som vill bli experter inom detta område.


Liam - Expert och Grundare

Bakom ScalpStudio Sweden står Liam, en erfaren specialist inom SMP. Han kommer personligen att leda en intensiv 3-dagars utbildning hos oss på Lidias Beauty mellan den 23-25 februari 2024. Det är en exklusiv chans att lära dig från en av branschens bästa och ta del av hans expertis!
Erbjudande du inte vill missa! 🥳

För att göra detta erbjudande ännu mer lockande har vi skapat ett unikt paket för er. Utbildningen kostar endast 40 000 kr, vilket inkluderar ett startkit, en fullständig manual och ett certifikat. Alternativt kan du välja att köpa utbildningen för 35 000 kr utan material. Priset är exklusive moms.


I startkittet ingår en SMP-maskin med batteri, 3 lådor med nålar och pigment. För de som önskar köpa extra material finns möjlighet att göra det på plats under utbildningen.
Praktisk Information: 📍🗓️

  • Plats: Lidias Beauty, Malmö

  • Kursdatum: 23-25 februari 2024

  • Sista anmälningsdag: 10 februari 2024

  • Antal platser: Begränsade

  • Pris: 40.000 krBoka Nu! 📚

Sista dagen för bokning är den 10 februari 2024. Du kan enkelt boka din plats genom att kontakta oss direkt. Vi finns här för att svara på alla dina frågor och funderingar, så tveka inte att höra av dig!


För att hålla dig uppdaterad med alla nyheter och händelser från ScalpStudio Sweden, följ även deras officiella Instagram-konto @ScalpStudioSweden och besök deras hemsida www.scalpstudiosweden.se.


Vi ser fram emot att välkomna dig till denna fantastiska möjlighet att utvecklas inom SMP och ta din karriär till nya höjder!


Varmt välkomna! 💙🖋️

Comments


bottom of page