top of page
8C6BA89C-6C3C-461B-8D7A-EF256FB8D969.jpg

Permanent Makeup Utbildning 

Välkommen till vår exklusiva utbildning i permanent makeup. 

Stig in i Framtiden med "LS Academy":

Genom att välja "LS Academy" för din utbildning i Permanent Makeup, tar du steget in i en framtid där skönhet och teknik förenas för att skapa enastående resultat.

 

Vi erbjuder en upplevelse som inte bara förbättrar dina färdigheter, utan också inspirerar och utmanar dig att vara den bästa versionen av dig själv inom branschen.

 

Låt oss tillsammans utforska det oändliga potentiella som "LS Academy" har att erbjuda och forma din väg mot framgång.

Vad är permanent makeup? 

Permanent makeup, även känt som mikropigmentering, är en konstform som kombinerar expertis inom skönhet med teknisk skicklighet. Genom att applicera noggrant utvalda pigment i översta hudlagret, skapar denna teknik en varaktig makeup-effekt som kan omfatta ögonbryn, ögonlinjer och läppar. Resultatet är en subtil förhöjning av dina naturliga drag, som varar över tid.

Fördelarna med Permanent Makeup:

Tidsbesparing: Glöm morgonstressen med att applicera makeup. Permanent Makeup ger dig ett felfritt utseende från det ögonblick du vaknar, vilket sparar dig värdefull tid varje dag.

Långvarig Skönhet: Den primära fördelen är hållbarheten. Oavsett om det är smink för ögon, läppar eller ögonbryn, kommer du att njuta av ett fräscht och definierat utseende som varar länge.

 

Perfektion i varje ögonblick: Din makeup kommer alltid vara i toppskick, oavsett om du tränar, simmar eller befinner dig i fuktiga förhållanden.

 

Naturligt Resultat: Vår skickliga utbildning och tillämpningsteknik säkerställer att ditt resultat är naturligt och smickrande för dina ansiktsdrag.

 

Självförtroende: Uppnå en ökad känsla av självförtroende med ett konsekvent och vackert utseende som kompletterar din stil.

Hur ser en utbildning hos LS Academy ut? 

Upptäck hur det är att delta i en utbildning hos LS Academy genom att titta på videon till höger. Varför inte ta steget och anmäla dig till en utbildning redan idag?

Ge dig själv möjligheten att växa och utvecklas med oss på LS Academy!

Lidias Beauty Academy and beauty salon

Bra att veta; 

Grupp utbildning eller individuell utbildning? 

Grupp- och individuell utbildning är två olika tillvägagångssätt som erbjuder olika fördelar och nackdelar. Det är viktigt att överväga vilket alternativ som passar bäst beroende på dina specifika behov och mål.

Grupp utbildning: 

Grupp utbildning har fördelen av att erbjuda en interaktiv inlärningsmiljö med 2-3 deltagare i varje grupp. Denna dynamik kan vara fördelaktig då det finns möjlighet att utbyta tankar, diskutera ämnen och lära av andras perspektiv. Det är också vanligt att flera personer har funderingar och frågor som kan vara relevanta för alla i gruppen, vilket kan berika inlärningsupplevelsen genom att stimulera djupare diskussioner.

Individuell utbildning: 

Individuell utbildning, å andra sidan, innebär en en-mot-en-interaktion mellan dig och din instruktör. Detta ger dig möjligheten att fokusera helt och hållet på dina egna behov och mål. Instruktören kan skräddarsy inlärningsupplevelsen för att passa just dina förutsättningar och utmaningar.

Men det finns också nackdelar med individuell utbildning. Eftersom det inte finns några andra deltagare att interagera med, kan det vara mindre möjligheter att ställa frågor och få olika perspektiv. Man kan argumentera för att man lär sig mer i grupp, eftersom flera personer kan bidra med olika infallsvinklar och utmanande frågor som främjar en djupare förståelse.

Pris:

Kontakta mig för pris förfrågan > HÄR

bottom of page