top of page
  • Skribentens bildLidia Sandor

Välkommen till Lidias Beauty - Min Nya Lokal i Malmö!

Välkommen till Lidias Beauty - Min Nya Lokal i Malmö!


Jag är så glada att äntligen få välkomna er till min nya, fantastiska lokal i Malmö!

Det var äntligen dags för mig att ta nästa steg och erbjuda er en ännu bättre upplevelse i en ny, modern miljö i Malmö - Hyllie.


Ny Lokal

Skönhetssalongen har alltid handlat om att hjälpa mina kunder att känna sig självsäkra och vackra. Nya salongen i Malmö är inte bara en förändring av plats, det är en uppgradering av hela upplevelsen. Här är några av de fantastiska fördelarna med min nya lokal:


1. Modern och Avslappnad Atmosfär: Salongen är inredd med modern stil och elegans för att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär. När du besöker salongen kommer du att känna dig omedelbart bekväm.


2. Utökade Tjänster: Med min nya och större salong kan jag erbjuda ännu fler skönhetsbehandlingar och tjänster, så som utbildningar inom permanent makeup.


3. Plats: Min nya adress är lätt att nå och har gott om parkeringsmöjligheter i närheten. Jag vill göra det så enkelt som möjligt för dig att komma till mig och njuta av mina tjänster.Oavsett om du har varit en trogen kund hos mig eller om du är helt ny, vill jag att du ska känna dig som hemma i min nya lokal. Jag kommer att fortsätta att arbeta hårt för att ge dig de bästa skönhetsbehandlingarna och den omtanke du förtjänar.


Jag ser fram emot att fira vårt nya kapitel i Malmö tillsammans med er, våra fantastiska kunder. Om du har några frågor eller vill boka en tid hos mig, tveka inte att ta kontakt.


Jag ser fram emot att skapa ännu fler minnen och skönhetshistorier tillsammans med er i min nya lokal i Malmö!Comments


bottom of page