top of page
  • Skribentens bildLidia Sandor

ERBJUDANDE - PERMANENT MAKEUP!


Ta chansen att förverkliga din dröm med 20% rabatt på våra utbildningar i kosmetisk tatuering/permanent makeup!


Har du någonsin drömt om att bli en mästare på kosmetisk tatuering? Att kunna skapa perfekta ögonbryn, felfria läppar eller vackra eyeliner? Nu är chansen här att förverkliga din dröm och ta ditt första steg mot en spännande karriär inom skönhetsbranschen.


Just nu har vi ett otroligt erbjudande för dig som vill utbilda dig inom kosmetisk tatuering. Vi ger dig hela 20% rabatt på valfri utbildning.

Detta är ett tillfälle du inte vill missa.


Utbildning - Permanent Makeup Lidia Beauty Malmö
Utbildning - Permanent Makeup

Våra utbildningar är utformade för att ge dig den kunskap och färdighet som krävs för att bli en framgångsrik kosmetisk tatuerare. Genom våra kurser kommer du att lära dig allt från de grundläggande teknikerna till avancerade metoder inom kosmetisk tatuering.


Vi kommer att guida dig genom varje steg och ge dig den personliga uppmärksamhet du behöver för att lyckas.


Oavsett om du är helt ny inom området eller redan har erfarenhet av kosmetisk tatuering, har vi en utbildning som passar dig.


Vi erbjuder kurser för alla nivåer, så oavsett var du står i din karriär kan vi hjälpa dig att ta nästa steg.Men skynda dig – detta fantastiska erbjudande gäller endast fram till den 31 mars 2024.

Så se till att ta chansen att spara pengar samtidigt som du investerar i din framtid.


Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra utbildningar och boka din plats.

Drömmen om att bli en framgångsrik kosmetisk tatuerare väntar på dig – låt oss hjälpa dig att göra den till verklighet!


Observera att detta erbjudande endast gäller för nya bokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


Kontakta oss på +46 70 488 48 92 eller sandorlidia8598@gmail.com för att boka din plats idag!Utbildning - Permanent Makeup Lidia Beauty Malmö
Utbildning - Permanent Makeupความคิดเห็น


bottom of page