top of page
rosa moln
Skärmbild 2023-09-28 191515.png

Jag erbjuder en unik och patenterad metod för att ta bort tatueringar oberoende av deras färg och form.

Metoden bygger på användningen av en speciell fysiologisk vätska som utgörs av en tunnflytande lösning av mjölksyra. Det som gör att behandlingen är så speciell är att mjölksyran naturligt bryts ned och elimineras från kroppen genom våra metaboliska processer.

Varför välja Skinial? 

  1. Smärtfrihet: I de flesta fall upplever våra kunder mindre obehag jämfört med själva tatueringen. Vår metod är utformad för att minimera obehag.

  2. Effektivitet: Skinial gör det möjligt att ta bort tatueringar oavsett deras färg och form. Vår behandling är skonsam men kraftfull.

  3. Naturlig process: Genom att använda kroppens egna metaboliska processer tar vår metod bort pigmenten från dina tatueringar på ett naturligt sätt.

Hur fungerar det?

Vår metod innebär att vi applicerar den färgborttagande vätskan genom att skapa en mikroskopisk yta på överhuden, det yttersta hudlagret. Denna yta tillåter vätskan att penetrera och påverka pigmenten i tatueringen. När vätskan interagerar med pigmenten, frigörs de från hudcellerna.

Efter behandlingen bildas en sårskorpa på hudens yta, där de avlägsnade hudcellerna och pigmentmolekylerna samlas. Sårskorpan torkar naturligt och faller sedan av av sig själv. Vätskan som används i processen har inga skadliga effekter på huden och är säker att använda.

Läs mer:

För mer information om Skinial tatueringsborttagning, besök deras hemsida på skinial.com/studios-map/

Tatueringsborttagning

bottom of page