top of page
rosa moln
IMG_3203.JPG

Utbildning - 2 områden

Vi är stolta över att presentera vår omfattande och specialiserad kurs som kommer att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom Permanent Makeup.

 

Denna utbildning fokuserar på mästerliga tekniker för 2 populära områden – läppar och ögonbryn.

Välj vår populära utbildning: 2 områden. 
Uppnå Mästerskap och Öka Dina Försäljningsmöjligheter

Att bli en sann expert inom Permanent Makeup innebär att man inte bara bemästrar en, utan flera kritiska områden. Vår utbildning "2 Zoner" har utformats med detta i åtanke, och vi är här för att förklara varför det är ditt optimala val för att maximera dina försäljningsmöjligheter och säkerställa kundlojalitet.

Fördubbla Din Expertis, Fördubbla Dina Resultat:

Genom att delta i vår utbildning för 2 områden, kommer du att lära dig de nyckeltekniker som krävs för att skapa perfekta tatueringar i 2 avgörande ansiktsområden – du väljer om du vill lära dig skapa läppar, ögonbryn eller lashliner.

Ökad Försäljning Genom Mångsidighet:

När du kan erbjuda Permanent Makeup i flera zoner öppnar du upp en värld av möjligheter för dina kunder. De kommer inte bara att återkomma för fler behandlingar på olika områden, utan de kommer också att rekommendera dig till sina vänner och familjemedlemmar. Att kunna erbjuda läppbehandlingar och  ögonbryn ger dig en konkurrensfördel och gör att du kan tillgodose en bredare målgrupp.

Kundlojalitet och Mästerskap:

Det ökar ditt rykte och bygger kundlojalitet. När kunder ser att du kan hantera flera områden med precision och professionalism, kommer de att lita på dig för deras skönhetsbehov och bli långsiktiga ambassadörer för ditt arbete.

Välj Vår Utbildning för att Bli en Mästare av 2 Zoner:

Vår utbildning är den ultimata vägen mot att utöka dina försäljningsmöjligheter, bygga starka kundrelationer och etablera dig som en pålitlig auktoritet inom Permanent Makeup. Genom att bemästra dessa 2 viktiga områden kommer du att förvandla dina kunders utseende och självförtroende, och samtidigt säkra en lönsam och långvarig framtid i skönhetsbranschen. Välj oss, och låt oss tillsammans ta dig från att vara kvalificerad till att bli en mästare. 

Schemat

Från kl. 09.00 - ca 17.00

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

09.00:  Registrering/Presentation

10.00: Teoridelen och algoritmer 

12.00: Lunch 

13.00: Öva på latex och papper, matning av formen.  

16.00 Frågor och svar 

09.00: Utbildare gör demonstration på ögonbryn på modell.  

12.00: Övning - Ögonbryns form på varandra och på latex. 

13.00: Lunch 

14.00: Modell (ögonbryn)

09:00: Modell (ögonbryn) 

12:00: Lunch 

13.00: Lärare gör demonstration läppar på modell

16.00: Övning på latex

09:00: Modell (läppar)

12:00: Lunch 

13.00: Modell (läppar)

16.00: Fotosession / certifikat 

Intresserad att veta mer? 

Gör en intresseanmälan idag! 

bottom of page