top of page
rosa moln
thumbnail_IMG_3161.jpg

Utbildning - 3 områden

Vi är stolta över att presentera vår mest efterfrågade utbildning, en omfattande och specialiserad kurs som kommer att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom Permanent Makeup.

 

Denna exklusiva utbildning fokuserar på mästerliga tekniker för tre avgörande zoner – läppar, ögonbryn och lashliner.

Våran mest populära utbildning: 3 områden 
Uppnå mästerskap och öka dina Försäljningsmöjligheter

Att bli en sann expert inom Permanent Makeup innebär att man inte bara bemästrar en, utan flera kritiska områden. Vår framstående utbildning "3 Zoner" har utformats med detta i åtanke, och vi är här för att förklara varför det är ditt optimala val för att maximera dina försäljningsmöjligheter och säkerställa kundlojalitet.

Fördubbla Din Expertis, Fördubbla Dina Resultat:

Genom att delta i vår "3 Zoner" utbildning, kommer du att lära dig de nyckeltekniker som krävs för att skapa perfekta tatueringar i tre avgörande ansiktsområden – läppar, ögonbryn och lashliner. Denna omfattande utbildning ger dig inte bara kunskapen att utföra enastående arbete i varje zon, utan även förmågan att harmoniskt integrera dem för att skapa en sammanhängande och naturlig estetik på dina kunder. 

Ökad Försäljning Genom Mångsidighet:

När du kan erbjuda Permanent Makeup i flera zoner öppnar du upp en värld av möjligheter för dina kunder. De kommer inte bara att återkomma för fler behandlingar på olika områden, utan de kommer också att rekommendera dig till sina vänner och familjemedlemmar. Att kunna erbjuda läppbehandlingar, ögonbryn och lashliner ger dig en konkurrensfördel och gör att du kan tillgodose en bredare målgrupp.

Kundlojalitet och Mästerskap:

Det ökar ditt rykte och bygger kundlojalitet. När kunder ser att du kan hantera flera områden med precision och professionalism, kommer de att lita på dig för deras skönhetsbehov och bli långsiktiga ambassadörer för ditt arbete.

Välj Vår Utbildning för att Bli en Mästare av Tre Zoner:

Vår "3 Zoner" utbildning är den ultimata vägen mot att utöka dina försäljningsmöjligheter, bygga starka kundrelationer och etablera dig som en pålitlig auktoritet inom Permanent Makeup. Genom att bemästra dessa tre viktiga zoner kommer du att förvandla dina kunders utseende och självförtroende, och samtidigt säkra en lönsam och långvarig framtid i skönhetsbranschen. Välj oss, och låt oss tillsammans ta dig från att vara kvalificerad till att bli en mästare av tre zoner.

Schemat 

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

09.00:  Registrering/Presentation

10.00: Teoridelen och algoritmer 

12.00: Lunch 

13.00: Öva på latex och papper, matning av fornen.  

16.00 Frågor och svar 

09.00: Utbildare gör demonstration på ögonbryn på modell.  

12.00: Övning - Ögonbryns form på varandra och på latex. 

13.00: Lunch 

14.00: Modell (ögonbryn)

09:00: Modell (ögonbryn) 

12:00: Lunch 

13.00: Lärare gör demonstration lashliner på modell

15.00: Modell (lashliner)

09:00: Modell (lashliner) 

12:00: Lunch 

13.00: Lärare gör demonstration läppar på modell

15.00: Modell (läppar)

09:00: Modell (läppar) 

12:00: Lunch 

13.00: 

15.00: 

09:00: Modell (läppar) 

12:00: Lunch 

13.00: Fotosession / certifikat  

Intresserad att veta mer? 

Gör en intresseanmälan idag! 

bottom of page